A BLOGHOZ KÖTŐDŐ TECHNIKAI INFORMÁCIÓK


I. A képeken szereplő vízjelek a lehető leghalványabban kerültek rá a képekre, hogy azok élvezeti értékét ne csorbítsák. Azonban, ahogyan az üdvözlésben írtuk, mivel mások is önzetlenül teszik közre fényképeiket, így mi is jelezni szeretnénk: ha valakinek egy vagy több fotóra vízjel nélkül lenne szüksége (pl.: ki szeretné nyomtatni, makettezéshez kell, stb.) akkor jelezze ezt nekünk és a kért képet/képeket a lehető legnagyobb felbontásban és legjobb minőségben (természetesen ingyen) elküldjük!

II. A blogra feltöltött képek 99% saját, általunk készített kép, vagy legalább is olyan személytől kaptuk, akinek szavaiban nem kételkedünk afelől, hogy Ő készítette őket, és nem pl.: az internetről töltötte le. 
Azonban mivel több forrásból, azaz nemcsak a saját képeinkből, dolgoztunk, így 100%-ban nem lehetünk biztosak, hogy nem került hozzánk olyan fotó, amit esetleg olyan készített, akivel mi nem állunk kapcsolatban. Így az esetleges "másolás", "képlopás" nem állt szándékunkban. Viszont ha valaki mégis ilyenre bukkanna, akkor nyugodtan jelezze nekünk drótpostacímünkön és a képet levesszük, a bejegyzést korrigáljuk, idegen tollakkal nem ékeskedünk! (harcihelikopteresemlekek(kukac)gmail.com
Ha nem saját képet használunk fel a bejegyzésünkben, akkor azt vagy a kép alatt, vagy a bejegyzés végén feltüntetjük.

III. A blogra a gyűjteményekből a képek feltöltése folyamatos, viszont rendelkezésre álló szabadidőnktől függ ennek gyakorisága. A frissen feltöltött képgalériáinkat a facebook oldalunkon is megosztjuk.

IV. Ugyanígy a visszaemlékezések, interjúk és egyéb szöveges bejegyzések közzététele is folyamatos – tekintettel a szabadidőnkre. 

Megjegyzések